Ideju za posao najčešće dobivamo iz vlastitih potreba. Tako je nastala i ideja o načinu rada i ponudi Macroprotect internet trgovine (MACROCOM d.o.o.) , iz vlastitih potreba. Cilj nam je osvijestiti ljude o važnosti brige o zdravlju i zaštiti od negativnih zračenja.

Službena stranica https://www.onkologija.hr/melanom/melanom-statistika/ navodi :" Broj oboljelih od melanoma je u stalnom porastu i to je jedan od tumora s najvećom ekspanzijom u posljednjih nekoliko godina. Godišnje povećanje broja oboljelih je 7%. U Republici Hrvatskoj godišnje se otkrije oko 580 novooboljelih od melanoma. Melanom je češći kod žena nego kod muškaraca i češće se pojavljuje kod bijelaca."

UV zračenju nismo izloženi samo boraveći direktno na suncu i u ljetnim mjesecima. UV zračenje je prisutno tijekom cijele godine i u svim godišnjim dobima.

Najugroženija skupina su oni koji i najviše vremena provode na otvorenome: zbog obavljanja poslova, bavljenja sportom i drugim aktivnostima na otvorenome.

Pravilo tko će oboljeti o melanoma i drugih bolesti kože, nema te je najsigurniji način zaštita.

Kreme za zaštitu od sunca ne pružaju dovoljnu i sigurnu zaštitu tijekom cijeloga dana zato što se testiraju u idealnim laboratorijskim uvjetima, a naše dnevne aktivnosti nisu idealne i laboratorijske.

Vodite brigu o svom zdravlju redovitim pregledima i zaštitom!

Vaš MACROPROTECT team!

 

Image

Korisnička podrška

Pon - Pet od 8 do 16 sati

info@macroprotect.eu
+385919621792

Proizvodi

Kutak za kupce

MacroProtect